Политика

Трифонов: Кирил Петков е лъжец!

В някакво интервю, Кирил Петков е казал, че съм го попитал, цитирам: “Защо си се огледал в моя милиард?”.

Според него това е станало на среща на четири очи между мен и него в моя кабинет. Тоест, моята дума срещу неговата дума. На предишните избори го гледах как в интервю по БТВ каза, че съм му се обадил по телефона и съм го попитал – “Къде е моят милиард?”. Сега историята е еволюирала. Сега пък, съм го питал в моя кабинет “Защо си се огледал в моя милиард?”. Явно Кирил Петков е фиксиран на тема пари. Това пролича и от записите, които изтекоха, в които той говореше основно за кеш, искаше някакви милиони от някакъв си Пламен. Въобще, този човек явно е сбъркан на тема пари.

Кирил Петков е лъжец. Излъга, че съм мафиот и аз го осъдих. Сега отново лъже за мен, аз отново ще го съдя и отново ще го осъдя. Защото истината е, че не съм искал никакви пари на Кирил Петков и не съм се оглеждал в никакви милиарди. На четири очи бих казал на Кирил Петков неща, които ме е срам да опиша, защото имам възпитание, а аз когато псувам, псувам много цветисто. Така че, по-добре да не сме на четири очи с Кирил Петков, защото … защото се познавам.

Според него аз съм бивш певец. Затова ще го поздравя с една бивша песен. Странно защо актуална и сега. Песента се казва “Време е някой да изхвърли боклука”.

Посвещавам я на ПП/ДБ.

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/1622084608551917

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest