Светлозар Янков: ВМРО е организация, основана на идеализъм

Листата на ВМРО за 17 МИР Пловдив-област бе регистрирана от нейния водач общинският съветник Светлозар Янков.

Отлично знам в какъв момент повеждам областната листа на ВМРО. Това, че социологията не е на наша страна към момента, не може да ме накара да дезертирам, а напротив. Искам да покажа, че ВМРО въпреки всичко и всички, е организация в основата на която стои най-вече идеализмът, категоричен е Янков и допълва:

Уверявам Ви, че всички кандидати от нашата листа приемат тази битка, като битка на честта, в която трябва да докажем, че ВМРО е преди всичко защитник на българските национални интереси, традиционните български ценности и просветения патриотизъм.

Вярваме, че със солидно представителство в Народното събрание, можем и ще бъдем проводник на интересите на всички българи. Убедени сме, че не противопоставянето, а политическият консенсус е в основата на парламентаризма, заяви водачът на листата на 17 МИР Пловдив-област.

ВМРО никога и по никакъв повод не отстъпва от своите позиции, приоритети и ценности, което ни прави разумният избор за всеки български патриот, който поставя България над всичко.

Браним България!

Pin It on Pinterest