Структурите на ИТН с подкрепа към депутатите

Уважаеми Народни представители, колеги, БЪЛГАРИ, братя и сестри!
Нашият дух в момента е наплашен и притиснат. Живеем във времена, в които ценностната система на обществото ни е срината! Не можем да повярваме, че има политик, който иска да остави лоша следа след себе си.
В този ред на мисли споделяме с Вас думите на забележителния наш публицист и народопсихолог проф. Марко Семов, казани в далечната 1999-та, които звучат болезнено актуално и днес: „…Ако хората, които решават днес съдбините ни, не изровят глави от политическия пясък, в който са ги заровили, и не са в състояние да погледнат истината за нас с други очи, боледуването ни като нация не само ще продължи, но може и да има изключително тревожен край. Знам, че в съдбата на един народ има много тежки моменти. Както знам, че в най-критичните времена се пръкват личностите, които са потребни на една нация, за да стъпи на краката си.“
И понеже говорим на един общ език в името на общата ни кауза сега е важно да вървим заедно с общи стъпки, а не да се спъваме и отказваме. Не трябва да бягаме от всичко ценно, което ни е завещала нашата история, а да го отстояваме, за да го има нашето отечество.
Обща е нашата историческа повеля, не се страхуваме, а уверено следваме съдбовната ни кауза!
С вас сме, не сте сами, заедно ще намерим силните и мъжки решения, за да не се срамуваме от националната си физиономия!

С уважение и вяра във вас,
Областни и зам. областни управители от квотата на ПП “Има такъв народ”

Pin It on Pinterest