Стойно Чачов бе представен като водач на листата на ПП АБВ в 13 МИР в Пазарджик

Стойно Чачов бе представен като водач на листата на ПП АБВ на 13 МИР в Пазарджик за предстоящия парламентарен вот от председателя на партията Румен Петков и заместника му Владимир Маринов. За да подкрепи Чачов, в Пазарджик бе и доц. Атанас Мангъров който повежда листите на АБВ в София и Варна.

Чачов бе кмет на Стрелча – мандат, който от Петков бе определен като успешен, но атакуван от местно обединение между ГЕРБ и БСП. Пред медиите той изрази увереност, че жителите на общината оценяват свършеното през неговия мандат. Председателят на ПП АБВ посочи Чачов като млад и енергичен човек и с висок потенциал да бъде полезен в развитието на Пазарджишкия регион.

Като приоритет Стойно Чачов изтъкна връщането на нормалния начин на живот на българите и спокойния им начин на живот, в работеща държава. Колкото до листата на 13 МИР, тя е съставена от хора, доказали себе си в своето поприще, посочи той.

Доц Атанас Мангъров подчерта, че българите практически живеят, лишени от основните си права и гражданска свобода, а заразата COVID-19 се използва за политически и психологически натиск. Колкото до включването му в политиката с ПП АБВ, причината е, че хората в партията споделят неговите виждания в настоящата ситуация и намира необходимата подкрепа именно там.

Pin It on Pinterest