Стоян Мирчев: След 18 дни, с №18 в бюлетината ще поставим новото начало за България

„В ЕП трябва да изпратим хора, които знаят проблемите на България и знаят как да ги решат. Елена Йончева и останалите кандидати от листата на „БСП за България“ са точно такива”, категоричен бе народният представител от ПГ на „БСП за България” Стоян Мирчев.
Той заяви, че  БСП е единствената партия, която е предложила алтернатива с „Визия за България” и „Визия за Европа”. „БСП е единствената партия ,която може да изправи България на крака след като си отиде ГЕРБ, защото страната ни повече не може да чака да се възстанови”, каза още Мирчев. Той коментира, че не може 1% от обществото да живее на гърба на останалите. Мирчев каза още, че затова ГЕРБ ще отидат в историята и ще се сещаме за тях като за един лош кошмар, който сме преживели. „Остават 18 дни до изборите. След 18 дни, с №18 в бюлетината ще поставим новото начало за България”, завърши Стоян Мирчев. 
След срещата с жителите на Тутракан Елена Йончева, Стоян Мирчев и секретарят на НС на БСП Вяра Емилова положиха цветя на Паметника на загиналите във войните и Паметника на Христо Ботев.
 
купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest