Старозагорските жени в БСП с дарение за тубдиспансера

Старозагорският тубдиспансер (СПАЛБЗ) получи медицински уреди от общинския клуб на жените-социалистки. „Дарихме днес, заедно с Валентина Бонева, Галина Господинова и Илка Петкова, санитарно-хигиенна количка и бактерицидни лампи, необходими за хоспитализираните при лечението им в тежката пандемична обстановка, след разговори с персонала.

В кампанията ни „Бъдете по-добри по Коледа“, която стартира  в началото на декември се включиха активни социалисти, общински съветници и граждани с лични средства“, каза Донка Динева, председател на старозагорския клуб на обединението на жените-социалистки в БСП при срещата с управителката  на СБАЛБЗ д-р Харачерова.

Всяка година жените за светлите християнски празници провеждат благотворителни  инициативи и подпомагат болнични направления, нуждаещи се от подкрепа  деца или възрастни хора. Те подготвиха пакети с коледни лакомства, които връчиха на директора на ДДЛРГ „Мария Терезия“ Латинка Петрова.  „Крепко здраве, радост, повече кураж и нека Новата 2021 година ни донесе преди всичко късмет и мъдрост, за да посрещнем всички изпитания“, тези пожелания социалистките отправиха в социалните мрежи за своите съграждани.   

Pin It on Pinterest