Солидарен Великден в Кърджали: Социалисти дариха на деца, пенсионери и бедни в храмовете

И тази година кърджалийските социалисти се включиха активно в Националната кампания “Солидарен Великден“ по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова.

По време на ежегодната кампания „Солидарен Великден“ социалистите в цялата страна полагат грижи към хората в неравностойно и социално незавидно положение, за да имат и те достоен празник.

Представители на Младежкото и Женското обединение на БСП в Кърджали гостуваха на Дневния център за деца с увреждания „Надежда“, където при спазване на противоепидемичните мерки, раздадоха козунаци и хранителни продукти.

„В навечерието на Великден, празникът на доброто, няма по-хубаво от това да зарадваш приятно децата и да предизвикаш тяхното слънчево настроение“, споделят социалистите.

Козунаци бяха раздадени на пенсионери, на хора с трайни увреждания и в църковните храмове на територията на областта.

Дарените козунаци са осигурени със съдействието на областния председател на БСП Милко Багдасаров, Петя Михалевска и общински съветници от партията.

 Кърджалийските социалисти поздравяват всички граждани с предстоящите Великденски празници като им пожелават здраве, щастие и благополучие.

Pin It on Pinterest