Сиди за ДБ: Отвaрят пътя на Ердоган в България и това беше цената за „Росенец“

Единственият, който печели е ДПС, никой друг, посочи още той

Лидерът на ВМРО и министър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов призова с отворено писмо президента Румен Радев да наложи вето на промените в Изборния кодекс. Поводът е гласуваните промени в Избирателния кодекс, които премахват ограничението на броя секции в Турция.

Не разбираме упорството, защо трябва да се връщаме назад? Защото едни партии трябва да платят цената за „Росенец“.  Лъсна вече договорката на „Демократична  България“. То се вижда и в гласуването. Това, което „Демократична България“ прави е скандално. Това заяви в Денят ON AIR Александър Сиди от ВМРО.

Сиди изрази още недоволство от случващото на заседанията на Народното събрание.

Новитеполитическисубекти – тенаправиханяколкопростичкинеща – дадохаЦИКнапрезидентавдигнахасизаплатитеиотстранихаВМРОотизбирателнитеадминистрацияТоваесамосрещунашатаорганизация.ТоваедивреваншизъмтенеискатдапомогнатнахоратаИакодовчерабяхасатиричношоу – вечесаполитициитрябваданосятотговорностТевечесаотдругатастрананабарикадата, каза още в ефира на Bulgaria ON AIR Александър Сиди.

От партията, която остана извън парламента след вота на 4 април, атакуват приетите промени в Изборния кодекс, с обвинения към конкретни политически групи.

МожехаданаправятмногонещатенеискатТеискахадаотворятпътянаЕрдоганвБългарияитовабешеценатазаРосенецЕдинственияткойтопечелиеДПСникойдруг, категоричен е Сиди.

При евентуални предсрочни избори, от ВМРО са готови на разговори и с други политически групи.

АкоимапредсрочниизборищеводимполитическиразговориВъзможнисаразговорисъсвсичкипартиисамонеиДПС, допълни той.

И се закани, че оттук нататък, ВМРО може да прави много неща, ще затваря улици и пътища. 

Pin It on Pinterest