Политика

Сиди: Нищо чудно ГЕРБ и ДПС да бъдат първи и втори на изборите

„Промяната“ не промени нищо в политиката, само изпра Борисов и Пеевски

ПП се обявиха в защита на Живко Коцев – главния секретар на МВР, още преди да изтекат снимките с него и скъпия му часовник, те си назначиха и Банкова за шеф на „Митниците“. Навързани са като свински черва. Любопитен момент е, че главният секретар е бил разпитван по същото досъдебно производство, свързано с агенция „Митници“, което означава, че има достатъчно данни за негова съпричастност. Когато има и сянка на съмнение, този човек би трябвало да се оттегли. Но вместо това той оттегли оставката си, артистично се изказа заедно с премиера Денков, че върху него е оказван натиск от най-високо ниво.

Това заяви в ефира на България 24 организационният секретар на ВМРО Александър Сиди.

От първия ден на влизането на „Промяната“ в българската политика нищо не се променя, освен това, че бяха изпрани Борисов и Пеевски и вече могат спокойно да гледат към едни следващи избори, категоричен е Сиди. Той дори прогнозира, че техните формации – ГЕРБ и ДПС, ще бъдат първи и втори на следващите избори. Това ще се случи, ако българският народ не се събуди, посочи той и призова българите най-сетне да се ядосат и да накажат на изборите ПП и ДБ.

Александър Сиди определи като наглост поведението в президентството на ПП-ДБ, които заявиха, че не са съгласни с този служебен кабинет. А именно те направиха безумните промени в Конституцията, според които е направено това служебно правителство.

Организационният секретар на ВМРО напомни и за изтеклия запис от заседание на ПП, на което се коментира, че те трябва да правят избори с тяхно МВР. Седмица по-късно се разбраха с ГЕРБ и Калин Стоянов стана министър на вътрешните работи – т.е. значи тяхното МВР е Калин Стоянов. Ако не го харесваха, защо не го махнаха от тяхното правителство? Да, всички знаем, че Стоянов не е на ПП, говори се, че е много близък на Пеевски и той съответно го защитаваше, когато се надигна ропот срещу него заради побоя на футболни фенове пред националния стадион.

Цялата тази обвързаност, слагайки тази жена за шеф на Митниците и веднага след това ареста ѝ, говори, че тези дилетанти във властта от ПП бяха изиграни, коментира Сиди.

Не може да си самовлюбен, нагъл, нахален и прост едновременно и да смяташ, че може да изиграеш всички в политиката, особено едни хора, които много дълго време играят тази игра – като Борисов и Пеевски, допълни той.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest