Село Кукорево даде подкрепата си за кандидатите от АБВ в местния вот

Кандидатите за кметове и общински съветници в община „Тунджа“ получиха подкрепата на жителите на село Кукорево – едно от големите населени места в общината. На среща в читалището на селото издигнатият от АБВ кандидат за кмет Иван Йоргов представи основните си задачи за управление на общината. Сигурността, образованието, земеделието и чистотата на тунджанските села трябва да бъдат приоритет, подчерта той и увери, че ако бъде избран на поста няма да допусне закриването на нито едно училище.

Водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров беше категоричен, че от кандидатите на АБВ няма да се чуят празни обещания.

„За всички нас е важно мнението на хората и именно в тази посока ще обърнем своята политика на управление – зачитане исканията на жителите на всяко едно от селата“, допълни още той. В българските села е коренът ни, там се пазят традициите, който ни съхраняват като народ и ние от АБВ няма да допуснем  селата ни да бъдат унищожени, заяви Златаров и призова хората да гласуват, за да дадат шанс за бъдещето на селото си.

За бъдещето на село Кукорево изрази вижданията си и кандидатът за кмет на селото Димитринка Иванова. Тя изброи най-наболелите проблеми на Кукорево и без да дава обещания очерта пътя за решаването им. „Доверете ни се и гласувайте за кандидатите на АБВ, а ние ще работим за просперитета на всяко едно от селата“, призова още тя.

В края на срещата присъстващите бяха поздравени от самодейци на читалището.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Pin It on Pinterest