Събрахме се там, където учредихме Възраждане

На 24 април 2021 г. от 12:00 ч. в старата българска столица Плиска се проведе Организационен съвет на политическа партия Възраждане.

Присъстваха представители на всички структури в страната. Организационният съвет започна с българския химн, който всички присъстващи изпяха прави. След отдадената почит към Родината, за чието благоденствие се бори всеки възрожденец, беше направен анализ на настоящата обстановка в страната.

Обсъдени бяха изминалите избори и подготовката за предстоящите такива.

През 2014 г. от тази зала в читалището в центъра на град Плиска започна Възраждането на България. Точно на Илинден тук беше проведен учредителния конгрес на партията. На препълнения площад се бяха събрали над 500 човека, водени от  вярата си  в България.

Днес Възраждане има над 50 структури в цялата страна, а членовете ù са хиляди. На изминалите Парламентарни избори на 4 април 2021 г.,  резултатът на Възраждане беше определен като една от изненадите на изборите. Подкрепата за партията надвиши многократно социологическите прогнози. Възраждане ще продължи да настоява за контрол над социологическите агенции, какъвто към момента няма, защото представеният от тях резултат оказва мощно влияние над обществените нагласи.

Pin It on Pinterest