Русенци поставиха десетки въпроси в първия приемен ден на общинския съветник Алисе Муртезова

Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Алисе Муртезова проведе първия си приемен ден в началото на 2020-та година.

Тя се срещна с граждани, които споделиха административни и лични проблеми. Представители на бизнеса имаха конкретни предложения, свързани с развитието на града.

Създаването на специалност „Медицина“ към Русенския университет беше един от обсъжданите въпроси. Алисе Муртезова и управителят на Лечебни заведения „Медика“ д-р Кирил Панайотов работят активно в тази посока, като вече са проведени предварителни срещи с ректора на РУ „Ангел Кънчев“ проф. Христо Белоев. Комуналните услуги, контролът на строителните дейности в града, качеството на инфраструктурните проекти, нов модерен плувен басейн в Русе, както и наболелият въпрос с чистотата на въздуха, бяха поставени по време на срещите с граждани.

Следващият приемен ден на Алисе Муртезова ще се проведе заедно с общинския съветник от ПП ГЕРБ и кардиолог в УМБАЛ „Медика“ д-р Кристиян Иванов на 27 януари, понеделник, от 10 до 12 часа в офиса на ул. „Църковна независимост“ № 33. Записването е предварително на тел. 0899 875 101.

Алисе Муртезова благодари на активните русенци, които посетиха първия й приемен ден и призовава гражданите да са все така заинтересовани от бъдещето на нашия град.

Pin It on Pinterest