Републиканци за България представиха официално кандидат-депутатите си в Хасковска област

Изцяло позитивна, основана на обществен дебат за решение на проблемите, а не само върху тяхната констатация, ще е предизборната кампания на Републиканци за България.

Това обяви на пресконференция Славейко Иванов, областен координатор на партията и водач на листата с кандидат-депутати в 29-и Хасковски многомандатен избирателен район. Иванов официално представи останалите личности в регистрираната вчера в Районната избирателна комисия деветчленната листа.

Втори в нея е хасковският юрист Антон Попов. По думите на самия Попов, за него каузата на „Републиканци за България“ за изграждане на правдива, евроатлантически ориентирана България е в основата да заеме второто място. В листата влиза още Тенчо Иванов, земеделски производител и организационен секретар на общинската структура в Димитровград. Следва именитият баскетболен треньор Петър Ташев, строителният предприемач Танчо Димов, както и Памела Симеонова, организационен секретар на младежката организация в Димитровград. Останалите три места в листата са отредени на Андрей Тонев – собственик на спортен център, на строителния предприемач Росен Радев, както и на Станислав Янев, активист от младежката организация на „Републиканци за България“.

За цялостна съдебна реформа, а не за решаване на проблемите „на парче“, се обяви Антон Попов. Той се обяви категорично против намерението за закриване на действащи районни съдилища. По думите му, това ще ощети пряко гражданите и вместо да подпомогне правораздаването, подобна крайна мярка ще наслои допълнително проблеми към вече съществуващите.

Pin It on Pinterest