Републиканци за България откри офис в Кърджали и обяви водач на листата

Бившият областен управител на Кърджали Илия Илиев ще води листата на „Републиканци за България“ в областта на предстоящите парламентарни избори.

Това обяви председателят на партията Цветан Цветанов, който заедно със зам.-председателят Павел Вълнев откри партийния офис, който се намира на булевард „България“.

„Илия Илиев е един успял областен управител, той не делеше хората на наши и ваши, а работеше с всички във всяка една ситуация. Илиев беше достоен да изпълнява тази държавна служба. Най-важното е, че той не се промени, когато се издигаше в йерархията и остана същия. Не се промени и когато напускаше ГЕРБ, защото най-важното в политиката е да не те променят постовете, а да съхраниш тази човечност, която имаш“, каза Цветанов.

„Поставяме си за цел да имаме поне един депутатски мандат в Кърджалийска област и смятам, че това е съвсем реално, защото ние имаме потенциала“, заяви Цветан Цветанов.

Републиканци за България ще разчита на бивши членове на СДС, ДПС и на ГЕРБ.
„С цялата тази палитра от хора, които са демократи по душа, можем да направим една консолидация, която може да ни изведе на водеща позиция и бъдем втора политическа сила в областта“, каза председателят на партията.

ПП „Републиканци за България“ дава алтернатива.

„Това, което направи ГЕРБ е да бъде в услуга на по-малкия политически субект – ДПС. Тук мога да кажа отговорно, че в момента гласувайки за ГЕРБ получаваш ДПС. Това трябва да бъде променено“, категоричен е председателят на партията.

Според Цветанов в Кърджалийска област ще има една много добра листа, в която ще намерят място представители на многообразието от етноси, което има в района.

Pin It on Pinterest