Разград с офис на „Има Такъв Народ”

В град Разград отвори врати пореден за страната офис на ПП „Има Такъв Народ”.

Над 30 членове, съмишленици и симпатизанти дойдоха за събитието, което официално започна в 12:30ч. Въпреки студеното неделно време, настроението беше на ниво. Духът на присъстващите повдигаха и песните от музикалния фон, сред които, разбира се, бяха и патриотично-революционните аранжименти на Слави и Ку-Ку бенд.

На откриването присъстваха координаторите на ПП „ИТН“ от областта – Мария Господинова (Разград), Неджля Ремзиева Имам (Цар Калоян), Иван Иванов (Завет), Борислав Божурин (Исперих), Мартин Капралов (Лозница) и Даньо Гичев (Кубрат), както и техни колеги от структурите в Габрово, Шумен и Варна.

Домакинът Георги Стефанов (координатор на област Разград) представи официалните гости – членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов.

Тошко Йорданов поздрави присъстващите и заяви, че ако хората излязат да гласуват на 4 април, местните дерибеи в страната, които с протекцията на държавата правят каквото си искат – могат да бъдат спрени.
„Трябва да изхвърлим тази шепа наглеци, които докараха държавата до диктатура“, обърна се към хората Тошко Йорданов и подчерта, че всеки в България трябва да може спокойно да прави това, което обича и да развива бизнеса си, без администрацията да го стиска непрекъснато за врата. „Можем да го направим – ние сме много повече от тях! И ще ги пратим, където им е мястото. Изборите са нашето оръжие и никой не може да ни го отнеме!“

След него думата взе Виктория Василева, която подчерта, че ако до 4 април работата, която предстои пред структурите на ПП „ИТН“, бъде свършена както трябва – ще има много изненадани на изборите. „Възхищавам се на хора като вас за преодоления страх, за куража ви да излезете с имената и лицата си, и да заявите открито, че искате промяна – нещо различно в модела на управлението“. Тя допълни, че ще се наложи да се ходи от къща на къща, от апартамент на апартамент, за да бъдат убедени близките и познатите, че си струва да последват идеите на „Има такъв народ“. „Очаква ви наистина много, при това Апостолска работа!“ – обърна се главният секретар на „ИТН“ към координаторите и добави, че резултатът ще бъде видим в края на изборния ден!

След официалната част присъстващите бяха поканени от домакина на кетъринг-коктейл, където продължиха неформалните разговори.

Според координаторите в област Разград, гражданите заинтригувани от новия политически проект на Слави Трифонов, стават все повече. Именно затова офисът-приемна ще е на разположение всеки ден (от 14:00 до 18:00ч.) за всички тези хора, които желаят да получават адекватна информация, относно важните теми и проблемите на града, региона и страната.

Офисът-приемна е лесно откриваем – в центъра на града, на метри от Старата спортна зала, а точният адрес е бул. „Априлско въстание“ №64.

Pin It on Pinterest