Работа по градската инфраструктура и спешни мерки за овладяване на демографската катастрофа в община Елена са първите задачи на кандидата за кмет Сашо Топалов

Работа по градската инфраструктура – водоснабдяване и пътища и социални мерки, които да овладеят острата демографска криза в община Елена. Това са първите и най-спешни задачи, които си поставя кандидатът за кмет на общината Сашо Топалов. Топалов е издигнат от „БСП за България“ и подкрепен от АБВ, а зад него стои листа за общински съветници, в чиито състав са кандидати на ПП АБВ.

Той посочи, че от години липсва яснота по дейностите на общинската администрация и като цел посочи прозрачност и отчетност по отношение на работата на местното управление.

В подкрепа на Сашо Топалов в Елена е и председателят на ПП АБВ Румен Петков, който заяви, че голямата битка в общината е за спокойствие, сигурност и справедливост.

„Не е нормално обезлесяването и дървената мафия да са недосегаеми 6 – 7 години. Не е нормално обезлюдяването и демографската катастрофа. Сашо Топалов е човек, който може да възроди икономиката и да направи Елена отново притегателен център. Изборът в Елена трябва да даде усещане за спокойствие и справедливост и това усещане го носи именно Сашо Топалов“.

Петков подчерта, че в Елена, по отношение на демографията, се наблюдава истинска катастрофа – от 25 000 население допреди десет години, в момента жителите наброяват едва 8000.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest