Представители на АБВ-Младежи се срещнаха с вицепремиера на Крим

По време на V Международен хуманитарен Ливадийски форум представителите на АБВ-Младежи Габриела Райкова и Димитър Петков се срещнаха с вицепремиера на Крим Георги Мурадов.

Разговорът беше свързан с належащи теми, засягащи двете страни. Георги Мурадов сподели, че разговорът за мир в Крим е интензивен, поради стратегическото разположение на полуострова.

Представителите на АБВ-Младежи от своя страна го запознаха със Световното движение за мир и с актуални теми от България, каквито са исканият от АБВ мораториум върху сделката за F-16. Габриела Райкова и Димитър Петров му разказаха за активната дейност на ПП АБВ във връзка с двойните стандарти и позицията на партията за санкциите срещу Русия.

Политици и общественици от 56 страни, участващи в V Ливадийски форум в Крим, приеха единодушно днес Ливадийско послание за мир. С него те се обявяват против фалшифицирането на историята и насаждането на екстремистки идеологии и двойни стандарти в политиката, икономиката и хуманитарната сфера, апелират за укрепване на доверието и сътрудничеството между народите.

Pin It on Pinterest