ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ представя кандидатите за предстоящите избори

На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) от 11:00 часа в пресклуба на БТА в София ще бъдат представени кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ за предстоящите на 14 ноември президентски избори.

На представянето ще присъстват и кандидати за народни представители, издигнати от партията в различни региони на страната.

В пресконференцията ще участват председателят на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ и кандидат за президент Николай Малинов, кандидатът за вицепрезидент Светлана Косева и кандидати за народни представители, сред които Антон Сираков – председател на ПП „Нова сила“и водач на листата в Кюстендил и Пловдив, проф. Боян Дуранкев – председател на Национално движение за ляво обединение“ и водач на листата в 23 МИР София, проф. Нако Стефанов – председател на Национално движение за мир и водач на листата в 24 МИР София, доц. Валентин Вацев – кандидат за народен представител в 25 МИР София, д-р Радко Ханджиев – председател на гражданско сдружение „Асоциация на данъкоплатците в България“ и водач на листата в 26 МИР София – област, Атанас Панчев – д-р по културно-историческо наследство и директор на ИК „Новата цивилизация“ – водач на листата в 27 МИР Стара Загора, проф. Иван Пенчев – председател на Партията на българските комунисти.

Pin It on Pinterest