Политика

ПП-ДБ: Българите срещу скритата власт. Битката продължава!

Предстои да влезем в поредната предизборна кампания.

Кампания която привидно е 2 в 1, но с една голяма мисия – да превърнем България в едно по-добро място за живеене.
Вечерта на 9 юни ще научим какво бъдеще я чака нашата България – европейският път на една нормална държава или път, който ще ни поведе през бурните води на латиноамериканският модел на управление, в който единствената ротация ще бъде между скритата власт на Пеевски и Борисов.

Не искаме повече да има „свирен мач“. Вече сме го играли години наред и той ни доведе до ниски доходи, унизителни пенсии, брутална полицейщина, превземане на успешни компании, терор над бизнеси от страна на завладените институции – данъчни, митници, прокуратура.

Още преди 2.5 години поехме по различен път, който ни отведе до Шенген, приближи ни до еврозоната и увеличи доходите на хората. А резултатите са повече от категорични: за 2.5 години направихме повече отколкото ГЕРБ за 12 г. Защото нашето ДНК е различно – ние носим гените на свободата. Носим мечтата на нашите национални герои за чиста и свята република, за силна и независима България. Но истинската сила на България е в това да сме заедно.

Нека дадем старт на новата кампания заедно и по-силни от всякога. Ние няма да се предадем, няма да ни сломят, нито да ни подчинят. Ние ще се борим за една нормална европейска държава.

Заповядайте на 10 май в 18.30 часа в пространството пред Народен театър „Иван Вазов“ в гр. София, за да покажем, че силата е във всички нас, хората, и схемите нямат повече място в нашия живот!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest