ПП АБВ, със съдействието на Хайгашод Агасян, засвидетелстваха благодарност и подкрепа към целия медицински персонал в ЦСМП-София

Представители на ръководството на ПП АБВ, със съдействието на композитора Хайгашод Агасян, засвидетелстваха благодарност и подкрепа към лекарите и целия медицински персонал в Центъра за спешна медицинска помощ в София, където г-н Агасян изнесе малък концерт.

Пред състава в здравното заведение доц. Георги Кючуков, член на ИБ на ПП АБВ, подчерта неимоверните усилия, които медицинския състав полага в опазването здравето и живота на хората.

„Само ние можем да разберем как поругани, обиждани, често пъти малтретирани хората от Спешната помощ не отстъпиха нито за момент от своите задължения и се борят за здравето на хората. Българският народ, макар и с малко закъснение, оцени по достойнство това, което лекарското съсловие и в частност, работещите в Спешната помощ, вършат за справянето с неговите проблеми. Затова, дълбок поклон пред всички, които работят на предния фронт на българското здравеопазване и огромна почит от всички нас“.

Pin It on Pinterest