Политика

Позиция на „Възраждане“ по повод на вчерашното заседание на Народното събрание

Вчера ПП-ДБ, които предизвикаха извънредно заседание на Народното събрание, и малко по-късно ГЕРБ и ДПС, които направиха неуспешен опит да предизвикат второ извънредно заседание, за пореден път компрометираха институцията Народно събрание, превръщайки я в предизборна арена.

Трибуната на Народното събрание за пореден път беше осквернена от лица, говорещи за законност, но неспазващи закона, чиито празни слова  и лицемерни опити за решения на проблеми отвращават българските граждани. Това е поредната проява на властимащите, която показва, че 49 Народно събрание, което ще влезе в историята с най-много пагубни за българската държава решения, обслужващи предимно чужди  интереси,  е с изчерпан кредит на доверие и не бива да функционира. Вероятно в останалите две седмици и половина ще станем свидетели на още опити за извънредни заседания, защото им е по-лесно да говорят на трибуната вместо да излязат на площада на всеки град, да се срещнат очи в очи с българския народ, чието бъдеще ограбват. Да пътуват по разбитите пътища в страната ни, да се сблъскат с разрухата, обезлюдяването, безработицата и страха на хората от войната, в която опитват да ги въвлекат. 

 Призоваваме българските граждани да излязат на 9 юни и да гласуват, защото само високата избирателна активност ще промени всичко, купеният, корпоративен и манипулиран вот на управляващите се побеждава само с гласуване. Нека ги изненадаме и да си върнем държавата, да не бъдем повече свидетели на пошъл спектакъл, който разиграват в залата на Народното събрание, грижливо пазена, така че народът да не може да дойде при тях и да им каже какво мисли. 

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest