Петър Витанов: На 26 май има два пътя – на разграбването или на прогреса в България

„Два пътя има на изборите – единият е на разграбването и прогонването на младите хора от България, а другият – на промяната и на прогреса в родината ни“.
Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България“ Петър Витанов по време на среща с граждани в Северния парк в София, организирана от Градския съвет на БСП в столицата. С него бяха още двама кандидати от листата – Цветелина Пенкова и проф. Мариела Модева. На срещата присъстваха председателят на БСП Корнелия Нинова и председателят на столичните социалисти Калоян Паргов. 
„Ние решаваме дали ще изберем пътя на апартаментите, на терасите, на асансьорите, на опустошаването, на неравенствата или ще тръгнем по другия, който е на промяната и прогреса в родината ни“, заяви Петър Витанов. „Всички ние имаме нужда от образование, което не подменя историята, от здравеопазване, достъпно за всички, от доходи, позволяващи достоен живот, от икономическа перспектива, от връщане на държавата в живота ни. Това е нашият път, пътят на БСП. Пътят на социална Европа. 26-и май ще ни даде възможност да го изберем. Всички искаме да живеем в различна България и бюлетината с №18 ще ни позволи да започнем промяната. Нека всички да гласуваме идната неделя, за да се преборим с фалшификациите и манипулациите и да си върнем откраднатата ни държава“, допълни той.
 
купуването и продаването на гласове е престъпление
 
 

Pin It on Pinterest