Пазарджик: ВМРО регистрира листата си за участие в предстоящите избори

Листата на ВМРО в гр. Пазарджик за участие в предстоящите парламентарни избори бе представена от водача – Стефан Балабанов.

ВМРО – Пазарджик регистрира листата си за участие в предстоящите парламентарни избори на 26 февруари 2021 г. Участниците в нея бяха представени от водача Стефан Балабанов. Голяма част от тях са общински съветници от областта, има изявени юристи, икономисти, бизнесмени и педагози. Общо 18 души ще се борят за доверието на жителите на област Пазарджик.

Втори в листата е добре познатият на пазарджиклии и хората от цялата страна Арлин Антонов. Той е ексшеф на баретите в момента е и общински съветник в Пазарджик.

Трети е адвокат Лъчезар Кръстев, следван от бизнесмена Георги Коприщенов, също общински съветник в Пазарджик. Пети е писателят Александър Урумов от Брацигово, а след него се подрежда областният координатор на партията Кузо Божинов.

Седма е Татяна Попатанасова, старши учител в Памидово, следвана от Стоян Влахов, офицер от резерва и автор на две художествени книги – „Комитата“ и „Внучката на дядо Стоян“.

Девета е Татяна Пенкова, а на десета позиция е лекарят Николай Лазаров, в листата е собственикът на агенция „Вивиан“ – Георги Зонгов, инж. Оник Мариносян, инж. Румен Хаджийски от Звъничево, общинската съветничка от Батак Екатерина Кормушева, лесовъдът от Белово Димитър Маринов, Анна Шейнова от Велинград, Христо Танев от Панагюрище и Георги Мусиевски от Пазарджик.

Хората ни са млади, професионалисти в своите области, те са от почти всички краища на областта и имаме амбицията да спечелим поне две места в бъдещото Народно събрание, подчерта водачът Стефан Балабанов.

Той заяви, че това би бил голям успех, тъй като до момента Патриотите са получавали само по един мандат в нашата област.

Кампанията ще бъде позитивна и отворена за всички, но ако ни нападат няма да останем длъжни, каза Балабанов.

Източник: „Пазарджик.Днес

Pin It on Pinterest