Първа номинация от Свищов за доц. д-р Милен Михов за водач на листата на ВМРО за област Велико Търново

От Свищов започват номинациите на ВМРО и работата за предстоящите избори.

Общинската организация първа номинира доц. д-р Милен Михов за водач на листата и издигна името на младия Пламен Борисов като гражданска квота в листата на ВМРО в област Велико Търново.

Аз съм категорично убеден, че ВМРО ще бъде приятната изненада на тези избори. Все повече хора виждат във ВМРО именно носителя на оригиналния, на действения патриотизъм и родолюбие – нещо, което е доказано с работата, а не с обещанията. Пожелавам на всички наши и критици, и конкуренти успех на изборите. Нека новите народни представители да следват пътя на съгласието, на диалога, а не на противопоставянето. Това е била винаги характерната черта на нашата политика и на нашето поведение, заяви заместник-председателят на ВМРО доц. Михов.

Взехме решение да номинираме доц. Милен Михов за водач на листата в областта, а и винаги сме заявявали, че залагаме на младите. Надяваме се да успеем с работа, защото видяхме какво се случва в парламента с нашето присъствие. Най-вече отчитам успеха със семейното подоходно облагане и увеличението на пенсиите. От нашия град пожелаваме успех с новите предизвикателства и на г-н Михов, и на г-н Борисов, каза Валери Николов, председател на общинската организация в Свищов и общински съветник от ВМРО.

Пламен Борисов е с икономическо образование, специалност „Счетоводство и контрол“. В момента учи „Режисура“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“.  Срещи с младежи от София, участници в Младежкия консервативен клуб, са му помогнали да се самоопредели политически и да направи своя избор.

Затова избрах ВМРО, а от друга страна и защото тя е една от малкото партии, които работят активно за запазване на християнските и традиционните ценности на българите, посочи мотивите си за работа с патриотичната организация Пламен Борисов.

Обявяването на двете номинации стана по време на първото обществено представяне на отчета на доц. Милен Михов за свършена работа в мандат 2017 – 2021 г. пред граждани на Свищов на площад „Свобода“.

След срещата с гражданите, кандидатите за народни представители запалиха свещички за здраве, успех и благоденствие в църквата, дело на Уста Колю Фичето „Света Троица“.

Pin It on Pinterest