Огнян Ценков подаде в РИК – Видин документите за регистрация на кандидатдепутатската листа на Национално обединение на десницата

Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ – Видин Огнян Ценков регистрира в Районна избирателна комисия кандидатската листа на коалиция „Национално обединение на десницата“ за 5 МИР.

В обединението Републиканци за България са в партньорство с партия КОД.

В политическия живот трябва да се участва с ясни тези и лица, е убеждението на Огнян Ценков и колегите му от Национално обединение на десницата. По думите на Ценков партиите трябва да дават политически решения, базирани на експертност, компетентност и широко обсъждане.

“Дължим на хората последователност в позициите си. Позиции, които трябва публично да защитаваме“, коментира Ценков и бе категоричен: „Обединение върху принципи, не заради определени хора. Обединение около ясни приоритети, не имитации на промяна. Реформи, които да дадат дългосрочна перспектива, не смяна на едни лица с други. Убедени сме, че в българския парламент трябва да има принципна, ценностно обоснована десница“.

Кандидатската листа на Национално обединение на десницата за 5 МИР – Видин е в състав: Огнян Ценков, д-р Виолета Дочкова, Венци Пасков, Лозан Лозанов.

Pin It on Pinterest