Обръщение към членовете и съмишлениците на ПП АБВ

Скъпи членове на АБВ,

Скъпи приятели и съмишленици на АБВ,

Обръщаме се към вас в драматичен момент – оценяваме постигнатото на тези парламентарни избори като тежка загуба. Но това не означава, че трябва да стоим на едно място и да гледаме мрачно към небето. Ние продължаваме напред.

В такъв момент искаме преди всичко да ви благодарим – вие бяхте активни участници в този изборен процес, който ние подготвяхме цяла година. Всички – областни и общински координатори, водачи на листи, членове на Националния съвет и наши активни съмишленици – всички вие извършихте грандиозна работа в тежки, дори много тежки условия. Ние имахме скромни финансови възможности и, въпреки това, вие свършихте огромна работа. За което ви благодарим.

Много са условията, които доведоха до загубата на ПП АБВ на парламентарните избори. Ние заедно ще направим обстоен анализ и ще ви запознаем с изводите от този анализ. Предстои ни работа – отново се обръщаме към вас, защото вие сте доказали през годините че имате чувство за отговорност и знаете, че ние заедно работим за просперитета на Република България.

Благодарим ви от сърце и се надяваме да работим отново заедно.

Ръководството на ПП АБВ

Pin It on Pinterest