Областният координатор Георги Мараджиев проведе среща с общинските ръководители на ГЕРБ в област Пловдив

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и общинските ръководители обсъдиха организацията на предстоящата предизборна кампания и възможностите да бъдат привлечени  да гласуват и хора, които не са членове на ГЕРБ, но оценяват и харесват направеното по време на правителството на Бойко Борисов.

В хода на срещата ръководителите на общинските структури изтъкнаха, че са  доволни от издигнатите кандидати за народни представители, защото по думите им: „излизаме на тези избори с листа, съставена от млади хора от различните общини в областта, местни, познати на жителите, с добра репутация и солидно образование и вярваме, че хората ще оценят това и отново ще ни гласуват доверие.“. Георги Мараджиев от своя страна подчерта, че вярва във всеки един от кандидатите, че има енергията, познанията и желанието да отстоява обществените интересите в Народното събрание.

„Имаме самочувствието на победители, защото знаем как се печелят избори и неведнъж го показахме с извоюваните резултати. Излизаме за поредна победа!“, коментира областният координатор.  Общинските ръководители допълниха, че всички хора виждат промените, които се случиха в населените места при управлението на Бойко Борисов и как те се промениха в красиви и приятни за живеене градове и села. А сегашната ситуация, с управлението на служебното правителство показва само немощ, некомпетентност и липса на конструктивни идеи. По думите им трябва здрава работа и много лични срещи очи в очи, за да бъдат убедени хората, кой може да носи политическа отговорност и води страната към сигурност и стабилност и кой тласка България към хаос и политическа изолация. Мараджиев от своя страна допълни, че  българският народ е мъдър и вижда кой сее омраза, мачка безпардонно неудобните и уволнява унизително специалисти с голям професионален опит. „Въпреки всичко това ние трябва да водим отново позитивна кампания и с усилията, обединени в една посока да спечелим изборите в Пловдив област“, каза в заключение областният координатор.

Pin It on Pinterest