Нова Загора с офис на „Има такъв народ“

В Нова Загора отвори врати поредната за страната офис-приемна на ПП „Има Такъв Народ”.

На събитието в сряда присъстваха членове и симпатизанти от града, общината и региона. Преди официалната част и по време на нея, звучаха патриотичните песни на Добри Чинтулов, които повдигаха духа и настроението на присъстващите.

Официални лица бяха координаторите Владимир Русев (област Сливен), Пламен Пенчев (Община Сливен), Пламен Михайлов (Община Нова Загора) и Диньо Добрев (секретар на местната структура на ПП „ИТН“, родом от Нова Загора).

Събитието откри Владимир Русев, който приветства присъстващите и изказа своите благодарности към хората от местната структура на ПП „ИТН“ за добрата организация.

„Благодаря ви, че уважихте откриването на офиса на ПП „Има Такъв Народ” в Нова Загора. Щастлив съм, защото това събитие свидетелства за смелостта на новозагорци и за присъединяването им към всички онези хора из цяла България, които вярват не просто в промяната, а в смяната на цялостната политическа система.“
Областният координатор посочи проваления от управляващите Референдум като доказателство, че единственият начин за такава промяна е – като от обекти в политиката, хората се превърнат в нейни субекти. Той допълни още, че в общината и областта има много хора, готови да пожертват комфорта и начина си на живот, в името на по-добро бъдеще, в което новите поколения да живеят по-спокойно и по-достойно.

Следващият взел думата бе домакинът Пламен Михайлов, който посочи, че една от целите на ПП „ИТН“ е да се изгради механизъм за подпомагане на младите хора и те да останат да живеят в България. „Имам вяра, че в България ще се случат много правилни неща, които да имат благоприятни последствия за всички нас, за нашите родители и децата ни. Той допълни, че досега много от хората са били деполитизирани, но нещата в страната много са се изменили. „Затова сме длъжни с достойнство и чест да поемем своята обществена отговорност и се надявам, след 4-ти април, България да тръгне по нов път на развитие.”

В заключителната част изказване направи и Диньо Добрев. Той заяви пред присъстващите, че решението да остане да живее в Нова Загора е било семейно. Събитията в държавата обаче, които наблюдава, не му харесват и той влиза в тази борба именно за това – да допринесе за тяхната промяна. „Длъжни сме пред своите деца, пред следващите поколения – да се опитаме да изградим условия за по-добър, по-нормален живот за тях. Както в големите градове, така и в малките населени места – всички ние ежедневно се сблъскваме с различни абсурди.“ Диньо Добрев подчерта, че е време всички да се обединят и да положат основите на Нова ера в политическия и социално-икономическия живот на държавата ни.

След официалната част присъстващите бяха поканени на кетъринг-коктейл, където разговорите за проблемите на общината и възможните решения продължиха неформално.

Офисът ще приема през делничните дни и е отворен за жителите на общината и региона, както и за всички будни хора и съмишленици на ПП „ИТН“. Това ще е мястото, където да получават достоверна информация и да обсъждат проблемите от местно и национално ниво.
Точният адрес е ул. „Александър Стамболийски“ 7 (в сградата на „Ловното”).

Pin It on Pinterest