Политика

Нинова в Своге: БСП остава единствената алтернатива на заявената нова сглобка след изборите

ПП-ДБ заявяват, че след изборите пак ще преговарят с ГЕРБ и ДПС. Потресаващо.

Ще продължават да борят мафията, като се прегръщат с нея. Ще променят България, като връщат Борисов и бетонират статуквото. Ще викат силно, че искат независими регулатори, като тихо си ги делят на  партийни квоти. Ще разпарчетосват държавата: ти на мене КЗП, аз на тебе КФН.  Ще имаме старата нова сглобка. Ще имаме същата агония. Тогава защо отиваме на избори? Вие и сега си я имате. Защо се гаврите с народа?“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Своге на общинската партийна конференция.

„Поне става ясно и на най-заблудените как бяха излъгани надеждите им за промяна. Както и че БСП беше и остава единствената алтернатива на модела „ГЕРБ“ и сглобките му – единствената партия, която никога не се съюзи с Борисов и не падна в капана му. Всички, които бяха там, приключиха: АБВ, „Атака“, „Воля“, РЗС, „Патриоти“ и други. Ей, момчета, не ви дойде акълът“, обърна се Нинова към ПП-ДБ: „Така и не разбрахте, че най-големият проблем на страната е моделът на управление, наложен от Борисов в последните 15 години.  Лошото е, че от това страда народът.“

„Ние,  „БСП за България“, имаме най-силното право – моралното, да заявим на хората – не се продадохме и не ви предадохме“, заключи Нинова.

В срещата взе участие и народният представител от София област Иван Ченчев. Социалистите обсъдиха  платформата на партията за европейските избори и излъчиха номинации за евродепутати.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest