Политика

Николай Малинов: „Неутрална България“ се бори за излизане от НАТО, срещу ексцесиите на гейска Европа

С Николай Малинов, генерален секретар на Международното движение на русофилите и начален председател на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ се разговаряме по две теми:

1) Новото правителство на Русия и тенденциите, които променяте в състава му щрихират: – Защо Сергей Шойгу бъде отстранен от правителството; – Ще се върне ли ген. Суровикин в Министерството на отбраната? – Защо стотици хиляди семейства и фирми от Европа, Австралия, Канада, ЮАР и пр. кандидатстват (и получа!) руско гражданство?

2) Програмата, с която КП „Неутрална България“ се явява на изборите за национален парламент: – Две червени линии, които не позволяват на коалицията обединение с другите псевдо-русофилски формации: – Референдум за излизане от НАТО; – Специална закрила на традиционното семейство иския християнски морал, срещу сексуалната бесовщина на Запада (пример- последната „Евровизия“) – КП „Неутрална България“ е единната от общо 33 партии и коалиции, която на предстоящите избори ОТКАЗА да участва в изборите за Европарламент.

купуването и продаването на гласове е престъпление

платена публикация

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest