Политика

Николай Костадинов от „Възраждане“ към кмета на Варна: Подайте си оставката и не губете повече времето на варненци

Общинските съветници от групата на „Възраждане“ в Общински съвет във Варна поискаха оставката на кмета на морската столица.

Това съобщи на пресконференция Николай Костадинов, зам.-председател на Общинския съвет от групата на  „Възраждане“. Костадинов посочи, че кметът на Варна е имал седем месеца на разположение, за да покаже, че може да промени града към по-добро, но това така и не се е случило.

„Чашата на търпение на „Възраждане“ преля. Ново управление на Варна няма. Нова промяна – няма. Кметът продължава да не идва на работа, да не отговаря на въпросите на общинските съветници по време на сесия и нехае за проблемите на гражданите. На последната сесия ние прочетохме декларация, в която посочихме, че има криза в управлението на почти всички сектори.“, отбеляза Костадинов.

“ С оглед на това, че Варна се движи на авариен режим, от „Възраждане“ искаме оставката на кмета на Варна. Подайте си оставката и не губете повече времето на варненци!“, категоричен беше Николай Костадинов.

Той призова всички варненци да излязат и да гласуват срещу подмяната, която им предложиха в последните 7 месеца и на местно, и на национално ниво.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest