Национално обединение на десницата регистрира листата си в Пазарджик

Националното обединение на десницата регистрира днес листата си за участие в изборите за народно събрание в Районната избирателна комисия – Пазарджик.

Националното обединение на десницата включва ПП „Републиканци за България“ и ПП „КОД“. Водач в Пазарджик е Димитрина Кацарова. Тя е завършила УНСС, и е с  професионален опит в банковата и юридическата сфера. Областен координатор е на ПП „КОД“.

Следва я учителката Иванка Николова, на трето място е д- р Александър Палийски, четвърта е Мая Пейчинска. Завършила е ВИХВП гр. Пловдив със специалност “Машинен инженер”. Притежава квалификация „Интериорен дизайн“ в ЧПК “Делта” – гр. Пловдив. Работи като технически сътрудник в нотариална кантора.

На пета позиция е инж. Славейко Миличин, на шесто място е Ивайло Спасов. Той присъстваше и в предишната листа на НОД. Завършил е „Публична администрация“. Занимава се с управление на човешките ресурси и администриране. Има опит като интернет редактор. Активно работи по каузи, като намаляването на шума и подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език.

На седмо място е Николай Грънчаров.

Pin It on Pinterest