Мустафа Карадайъ: Противопоставянето не решава проблеми

С антириторика и  антиповедение човек може да влезе в полето на политиката, човек може да стигне дори и до властта.

Но с антиповедение и  антириторика не бива да управлява и не може да управлява. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в пленарната зала па парламента по време на дебатите за избор на двамата нови членове на СЕМ.

Такива модели виждаме в последните 12 години. ГЕРБ се появиха на политическия терен с анти-ДПС  риторика. По този начин пребиваваха дори във властта. Вашата оценка за ГЕРБ, мисля, че сме е чули много пъти. Аз няма да я повтарям. Сега в момента обаче, вие твърдите, че правите нещо по-различно от ГЕРБ. Но на политическия терен се появихте с антириторика, стигнахте до властта антириторика, обърна се към управляващите Карадайъ .

Когато излизате на тази трибуна, защитавайте своите позиции и ги аргументирайте със своето поведение, а не с антириторика и антиповедение. С това ще допринесем и за демокрацията, и за държавността, и за нормалността, призова Мустафа Карадайъ.

Така ще помогнем и за решаването на проблемите на българските граждани. Противопоставянето няма да реши никакви проблеми. Най-малко ваши проблеми, обобщи той.

Pin It on Pinterest