МО в БСП се присъединява към инициативата на ПГ „БСП за България” за борба с COVID-19

Само за няколко часа над 50 млади социалисти от цялата страна пожелаха да участват в акцията на Парламентарната група на „БСП за България“ в битката с коронавирус.

Набирането на доброволци продължава.

Провокирани от акция на народните представители на БСП да застанат на първа линия в борбата с коронавируса, младите социалисти също решиха да се включат по места. Доброволците ще бъдат разделени на регионален принцип и ще бъдат координирани от народните представители в съответната област. Първата група от желаещи ще извършва своята доброволческа дейност в общински болници и ковид отделения. Втората група ще помага в Районните здравни инспекции, а третата в общински социални заведения.

Младежкото обединение в БСП продължава да набира доброволци, затова те призовават всеки желаещ, който иска да се включи в доброволческата акция, да се свърже с тях като им изпрати съобщение на страницата им във Facebook – https://www.facebook.com/mobsp. Социалистите препоръчват да не участват хора с придружаващи заболявания, тъй като е важно да всеки да бъде отговорен както за своето своето здраве, така и здравето на близките си. Участието в доброволческата акция е въпрос на лично желание и избор.

Pin It on Pinterest