Младите от БСП със собствено предаване по БСТВ

Свой телевизионен проект стартира по Българска свободна телевизия /БСТВ/

 Младежкото обединение в БСП. По покана на председателя на българските социалисти Корнелия Нинова   новата генерация в редиците на партията ще има ефирно време в национален мащаб. Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че след разговори с актива на Младежкото обединение и ръководството на БСТВ преди седмица- концепцията е готова да бъде реализирана в телевизионна премиера. 

Тв проектът е готов от месеци, сподели Николай Бериевски, председател на МО, а теми като политики за младежта, социална справедливост, заетост, доходи, благотворителни инициативи и екология ще бъдат само част от представяните на живо с гости от цялата страна. 

Концепцията на предаването е динамична и ще търпи обогатяване според потребностите на аудиторията не само чрез алтернативна информация, но и чрез гледни точки. 

Очаква се авторското предаване на МО на БСП да стартира заедно с новата програмна схема на телевизията

БСТВ продължава да се утвърждава като свободна трибуна на словото. Приносът на МО в програмата на БСТВ е възможност не само за изява на младите хора в ефир, какъвто сегмент липсва в родния тв ефир, но и ще даде възможност за свежи идеи, инициативи и активности, както и място за споделяне на визионерски концепции.

Pin It on Pinterest