Младежите от ГЕРБ в област Пловдив избират ново ръководство

МГЕРБ е една от най-големите, силни и разпознаваеми младежки организации както в България, така и в Европа.

Тя е част от най-успешната политическа партия в страната, извела държавата от няколко кризи. Сред нас има хора с огромен потенциал, образование, самочувствие, воля и възможности, за да бъдат част от управлението. За това не се отказваме, въпреки многократните опити да ни изчегъртат, продължаваме напред,  успяваме и отново сме първа политическа сила и хората ни гласуват огромно доверие. Вярвам, че ще бъде така и на предстоящите избори“. С тези думи областният ръководител на МГЕРБ-Пловдив област Владимир Пильов се обърна към трийсетината младежи по време на общо събрание за избор на ново областно ръководство. Той подчерта, че младите хора са двигателят на всичко, те са посланици на промяната и тяхната дума трябва да се чува. „Много от нас заемат ръководни постове, много от нас и сега са в управлението, защото сме доказали, че можем да се справяме с предизвикателствата. Ще успеем отново заедно“, коментира още Пильов.
На събранието присъстваха и зам.председателят на МГЕРБ Алина Милушева, членовете на НИС на МГЕРБ – Венцислав Чавдаров от Раковски и Йосиф Танев от Пловдив, както и Пламен Спасов – член на областното ръководство на ГЕРБ-Пловдив област.
След кратко обсъждане на политическата обстановка и готовността на структурата за нови избори бяха направени номинации за ново ръководство. Младите хора отново гласуваха доверие на досегашния ръководител Владимир Пильов и го издигнаха отново за този пост в младежката структура. За секретар предложиха досегашния такъв – Петър Андонов, а за членове – Радослав Янков, Генчо Кенаров, Светослав Балабански и  Тодор Танковски. Окончателното решение и утвърждаването на ръководството ще бъде от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Pin It on Pinterest