Политика

„МИР 1“ – С НОМЕР 1: Тошко Йорданов се срещна с хората в Благоевград!

На 5 юни Тошко Йорданов, заедно с другите кандидати за народни представители от област Благоевград, се срещнаха с хората в центъра на Благоевград.Както и на други места из България, хората се вълнуваха от различни неща и проблеми.
Какво предстои на страната в геополитически и вътрешен аспект, както и какви мерки ще се вземат срещу кризата, предизвикана от управлението на Сглобката.
Други въпроси бяха свързани с това – ще се спре ли увеличението на Държавния дълг и растежа на инфлацията, ще се разреши ли Конституционната криза, в която държавата влезе заради налепите промени в Конституцията, направени отново от Сглобката.


Тошко Йорданов и останалите кандидати отговориха на тези и много други въпроси на хората. Те посочиха още приоритетите на „Има такъв народ“, които ще бъдат следвани както в 50-о Народно събрание, така и в Европейския парламент.

Отново беше подчертано, че изборите за Европейски парламент са изключително важни, защото от Европа зависи рамката, в която ще се развиват Националните държави в ЕС, през следващите пет години, а дори и в по-дълъг период.
Кандидатите подчертаха, че „Има такъв народ“ ще е част от политическото семейство на Европейските консерватори и реформисти, защото с тях Здравият разум ще се завърне в цяла Европа!

Както старите, така и много нови симпатизанти, споделиха, че единствено „Има такъв народ“ е реалният застъпник на хората в НС и, както вече няколко поредни парламента, ще бъде „очите и ушите“ на народа – за случващото се зад кулисите на властта.

***
В предишните дни от кампанията кандидатите от листата на „Има такъв народ“, както и други представители на партията, посетиха различни населени места в област Благоевград, като Разлог, Симитли, Сатовча, с. Абланица, с. Зелен Дол, с. Кочан и т.н.

Да върнем здравия разум с бюлетина номер 1.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest