Милиардите на ГЕРБ не стигат до малките населени места

Кандидатите за депутати от БСП за България получиха подкрепа от кмета на Каспичан Милена Недева

Около 3 млн. лева са необходими на община Каспичан за асфалтиране на кални улици и подмяна на водопровод, но кметската администрация там среща мълчаливия отказ на правителството на ГЕРБ. Това стана ясно от срещата на кандидатите за народни представители от „БСП за България“ Иван Иванов и Веселин Пенчев с кметицата на Каспичан Милена Недева.

Тя посочи, че има изпратени писма с точни разчети до министъра на регионалното развитие Петя Аврамова, но отговор няма. Последното, с ясен план за ремонтните и строителните дейности е от края на м. декември миналата година.

„Правителството не обръща внимание на малките населени места, дават се пари само на удобните кметове“, отбеляза Веселин Пенчев. „В Каспичан има улици, които са без асфалт и водоподаване, но по тях не се шофира с премиерската джипка“, посочи още Веселин Пенчев.

„БСП има разработена програма за регионите. Северна България е тотално забравена от правителствата на ГЕРБ, но тук също живеят хора!“, заяви водачът на листата Иван Иванов. „Най-важното – ще гарантираме устойчивост, както на публичните, така и частните инвестиции. Тези средства ще създадат траен поминък на населението“, заяви Иван Иванов.

Милена Недева подкрепи изцяло платформата на БСП за България и призова да се гласува на 04.04. с бюлетина номер 4. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Pin It on Pinterest