Марияна Поповa: Веселин Плачков е в листите на АБВ и аз съм плътно зад него

Веселин Плачков е в листите на АБВ и аз съм плътно зад него. Това каза певицата и съпруга на водача на листата на АБВ в 15-ти МИР Плевен и 16-ти МИР Пловдив град  Веселин Плачков Марияна Попова в ефира на „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Тя попита защо – не артисти и музиканти да не влязат в политиката. „Ето Веселин Плачков е в листите на АБВ, аз съм плътно зад него и той твърдо е решил, ако може да влезе в политиката“, подчерта още Марияна Попова.

Марияна Попова заяви, че не я интересуват социологическите данни за следващия парламент.

„За мен лично съм била на 11 години, когато демокрацията дойде в България и така един почти цял живот мина в очакване на това да се появят качествени хора в политиката. Къде се появиха, къде не. Генерално съм за смяна на политическия строй.  Социално ангажиран човек съм, политически винаги съм имала мнение. Схемата с партиите вече е жестоко изтъркана. Смятам, че навсякъде има споразумения и сделки“,  каза Марияна Попова. Според нея една президентска държава се възприема по-лесно, отколкото цялостния хаос в политиката.

Тя коментира и реакцията на управляващите по време на пандемията. Според нея на всички държави е било еднакво трудно, защото не е лесно да лекуваш нещо, което не знаеш какво. „Относно мерките и затварянето на държавата, като артиста Марияна Попова до мен не е достигнала никаква реална помощ. Изведнъж всичко спря и мачът стана  0:0“, каза още певицата.

„Абсолютно всички политици на прехода могат да си съблекат костюмите и да ходят да почиват и да пуснат едни млади, свестни хора да управляват тази държава, да се създаде експертна политика от хора, които са силни във всеки един бранш“, подчерта още Попова. Тя призова Бойко Борисов да остане още малко, за да довърши две-три магистрали.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Pin It on Pinterest