Маргарита Любенова е водачът на листата на ПП АБВ Ловеч

Маргарита Любенова е водачът на листата на ПП АБВ Ловеч в предстоящия парламентарен вот.

Тя птицевъд и притежава една от малкото лицензирани ферми у нас. За за причината да се впусне в политическа дейност едва сега, Любенова обясни, че АБВ е първата партия, която печели нейното доверие. Тя днес бе представена пред жителите и медиите на Ловеч.

„Това, което АБВ доказва и показва през последните години, ме води на мисълта, че това е единствената партия, която може да се справи с най-наболелите проблеми в България“.

Маргарита Любенова коментира също, че в момента за българите липсва сигурност от всякакво естество, а държавата отдавна липсва, като институция. А изчезването на цели населени места и обезлюдяването на територии е един от ярките примери за това. По-добър живот и по-успешна държава трябва да е мисия на всички българи, добави тя.

В подкрепа на Маргарита Любенова в Ловеч бяха и председателят на партията Румен Петков, както и актьорът Веселин Плачков, който повежда листите на АБВ в Плевен и Пловдив.

Политиката е в трудни години, затова е много сложно човек да се ангажира с политика, каза Румен Петков и благодари на Любенова за тежката отговорност, която поема.

„Бойко Борисов превърна политиката в пошло занятие, показа, че грабежът няма връх в България. И когато някой днес се ангажира с политика, това в някаква степен го омърсява. Един от дефицитите в нашето общество е почтеността. Гордея се с нашите кандидати в Ловеч, защото са достойни и почтени и отговорни хора“.

Актьорът Веселин Плачков посочи, че Ловеч е от старите градове със собствен дух, традиции и богата история. И е тъжно, че подобни великолепни градове са оставени на произвола.

„Културата е забутана в ъгъла и единствената тема са парите и липсва всякаква стратегия за духовността, за образованието“.

Плачков каза, че е приел политическото предизвикателство именно заради яркото отношение на ПП АБВ към тези ценности. Той призова за подкрепа, за да бъде дадена възможност на българите за нормален живот.

Pin It on Pinterest