Мая Манолова в „Красна поляна“: Инвестициите не трябва да бъдат само на жълтите павета

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за кмет на „Красна поляна“ показа на Мая Манолова инфраструктурните проблеми в района

Инвестициите не трябва да бъдат само на жълтите павета, а и в кварталите – там, където живеят столичани. Това каза гражданският кандидат за кмет на София, подкрепен от БСП, Мая Манолова пред живеещи в „Красна поляна“. Заедно с издигнатия от инициативен комитет „Бъдеще за „Красна поляна“ и подкрепен от БСП кандидат за кмет на района Георги Миланов днес тя разговаря с граждани на шатра, издигната при пазара в квартала. 

„Наясно съм с проблемите на квартала и с казуса с Виетнамските общежития, със замърсяванията на въздуха, със състоянието на тротоарите, с липсата на детски градини и детски площадки, с всичко това, което притеснява гражданите на София, каза Мая Манолова. – Решението е просто и то е свързано с инвестициите. Не трябва те да бъдат само на жълтите павета и в центъра, а е важно да бъдат в кварталите – там, където живеят столичани“. 

Георги Миланов се съгласи с думите на Мая Манолова. След това двамата се разходиха по вътрешнокварталните улици и видяха какви са инфраструктурните проблеми на района. Посещението на Мая Манолова в „Красна поляна“ завърши със среща с гражаните пред така наречените Виетнамски общежития. Хората проявиха интерес за това какви мерки може да бъдат взети за решаването на проблемите с тях. Мая Манолова пое ангажимент, с помощта на бъдещия районен кмет, да вземат правилно и адекватно решение за район „Красна поляна“ и за живеещите в самите Виетнамски общежития.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Pin It on Pinterest