Политика

„ЛЕВИЦАТА!“ във Варна влезе в битката за народни представители с вяра и мобилизация

„ЛЕВИЦАТА!“ с № 19 в интегралната бюлетина откри предизборната си кампания във Варна и представи кандидатите си за следващото Народно събрание и основните насоки в тяхната работа – сигурност, в т.ч. и енергийна сигурност, туризъм, културата.

Водачът на листата на коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ за 3 МИР-Варна Иван Иванов и Румен Петков, водач на формацията в Бургас, представиха политиките, които коалицията ще застъпи в следващото 50-то Народно събрание.

Националната сигурност и мирът са в основата на всяко едно управленско решение и действие. Районът, конкретно Варна, трябва да е център на мира и спокойствието. В  тази връзка Румен Петков бе категоричен: „На Варна й прилича да е център за реализиране на мирни преговори, на дипломатическия диалог за решаване на близкоразвиващите се военни действия.“

Иван Иванов подчерта пълната абдикация на държавата и държавните институции по стратегически въпроси, какъвто е този за развитието на туризма – сектор от ключова важност за региона на Черно море. Ключов фактор за това е и транспортна обезпеченост на района – магистралите „Хемус“, „Черно море“, връзката с Добруджа (Добрич).

Варна – столица на културата“ е битка, която може да бъде спечелена с подпомагане на кандидатурата на централно ниво. Това признание за нас, варненци, ще донесе не само добър имидж, но ще е и знак за благосъстоянието на района в социално-икономически и всякакъв друг план“, отбеляза той.

„ЛЕВИЦАТА!“ тръгва към следващия български парламент с увереността, за излизане от патовата политическа ситуация, за формиране на политика единствено в интерес на България и българските граждани, излизане от водовъртежа на непрестанни избори, ликвидиране на възможността за кражби и брутални злоупотреби във властта,  разделения и противопоставяния, наложени отвън.

Време е за активна и полезна политика с реална полза за обществото. Постигане на съгласие, работа в името на големи, национални цели; компетентно управление  в интерес на хората –  социална сигурност и справедливост;  свободна и отговорна икономика;  работа и достойни доходи за всички; възстановяване на държавността. Всичко това постигнато чрез диалог и сътрудничество“, заяви пред гражданите на Варна водачът на „ЛЕВИЦАТА!“ там Иван Иванов.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest