Политика

„ЛЕВИЦАТА!“ в Бургас откри предизборната си кампания с ясната заявка за отговорна работа в следващото НС и политики, подчинени единствено на националния интерес

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ (№19) в Бургас откри предизборната си кампания с ясната заявка за отговорна работа в следващото Народно събрание и политики, подчинени единствено на националния интерес.

 Пред обществеността в Бургас водачът на листата на формацията Румен Петков (лидер на АБВ) подчерта важността на високата избирателна активност.

„Бургаската листа с кандидати за народни представители от коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ е тази, която ще стигне до хората и която може да ги мотивира да излязат и да гласуват. Негласуването е съучастие в тежките удари по демокрацията и демократичните устои. „ЛЕВИЦАТА!“ е тази, която има енергията и волята да отстоява и предлага решенията на проблемите на хората!“, заяви Петков

Бургаската листа на „ЛЕВИЦАТА!“, водена от Румен Петков, е единствената, която в състава си покрива всички общини от региона. Пред присъстващите Петков очерта основни акценти в работата на формацията в следващото Народно събрание, като постави акцент върху сигурността, подчертано в Черноморския регион, в т.ч. и енергийната сигурност, развитието на бизнеса и туризма, съобразено с грижа и защита на биологическото разнообразие в региона.

Бургас – деиндустриализиран град, който сви туризма до нощувките, а рафинерията е превърната в боксова круша от досегашното нечистоплътно управление, с фонова опозиция. Това показва моментната снимка на един от най-прекрасните ни градове, коментира Петков.

„Това, за което „ЛЕВИЦАТА!“ ще бъде гарант, е нормалното функциониране и бъдеще на рафинерията, координация на усилията на няколко министерства – регионалното, на транспорта, туристическото и това на земеделието и храните, за да се гарантира адекватна среда“.

Втората позиция в листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Бургас, журналистът Севда Гайдарова, подчерта силата на гражданската енергия и призова всички, които искат да излязат от водовъртежа на престъпно и неадекватни държавно управление и избори след избори, да излязат и да гласуват.

Адвокат Георги Сталев, който е на шесто място в листата, е категоричен, че „ЛЕВИЦАТА!“ ще се фокусира върху решаване на ключовите въпроси в Бургас, като развитие на туризма и заплахата от милитаризиране на региона, която ще го ликвидира.

купуването и продаванет на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest