Кузо Божинов: Не е морално да призоваваш за смърт на детска площадка

От години общинският съветник и председател на ВМРО в община Септември Кузо Божинов е един от най-дейните по отстояване на обществено значими теми.

Последната кампания, която предприе е за поддържане на чистотата и обществения ред в града.

По негово настояване бе свикана местната комисия по обществен ред и сигурност и въпросът е поставян пред общинския съвет и полицията. Често изразява мнение в социалните мрежи срещу замърсяването на детските площадки, беседките, пред гробищния парк и унищожаването на общинското имущество.

И понеже някой много се дразни от тази дейност и от желанието града да е чист и подреден, е решил да отправи анонимна заплаха на детската площадка пред дома на Божинов. Припомняме, че тя е обект на чести вандалски прояви и хулиганщина.

Не е морално да призоваваш за смърт на детска площадка. Това не е човек, който носи красивото и съзидателното, категоричен е Божинов.

Това, което се случва в Народното събрание е изключително неприятно, защото виждаме национално безотговорно поведение. Две важни неща се случват – мигрантската криза и ковид кризата. Но с тези проблеми може да се справим, само ако имаме работещо правителство, което реално не виждаме. Ние от ВМРО искаме правителството да работи за благото на България.

Pin It on Pinterest