Кузман Илиев: Нищо не е на всяка цена – освен идеите и ценностите

Човек трябва да умее да губи с достойнство и да вижда проблемите първо в себе си.

И на следващата секунда започва да чисти грешките и да се бори за целта. А в случая тя е над нас – тя е България и добруването ѝ. Така, както всеки го разбира, мисли и чувства.

С тези думи кандидатът от гражданската квота на ВМРО икономистът Кузман Илиев коментира резултатите от проведенте на 4 април избори за народни представители.

Честито на победителите и на тези, които се чувстват такива. Време е сеирът и истерията да свършат и да се хващат за работа, защото предизвикателствата са тежки – геополитически сътресения по оста Изток-Запад. Агресивни атаки срещу нашите култура, традиции и история. Здравна и икономическа криза. Отговорността действително е голяма. А всеки от нас ще участва с каквото може, пише Илиев.

Кузман Илиев изразява своята благодарност към ВМРО за дадената му възможност свободно да защитава идеите си. Илиев поздравява също така партията за твърдото отстояване на българщината. Той продължава:

Поздравявам също ВМРО, че не се огънаха пред интереса и се явиха сами, знаейки че може да не влязат в парламента. Но нищо не е на всяка цена – освен идеите и ценностите, когато са смислени и възвишени. Както и на всички, които ме подкрепиха – познати или не. От сърце.

Pin It on Pinterest