Красимир Дюлгеров повежда листата на Републиканци за България в Ямбол

Предприемачът Красимир Дюлгеров повежда листата на ПП „Републиканци за България“ в Ямбол.

На изборите от 4 април Дюлгеров отново беше кандидат от силната листа на Републиканци за България, на която този път е и водач.

Партията влиза в предизборната кампания с една от най-младите листи в Ямболска област. „Всички кандидати са амбицирани, готови да работят за бъдещето на областта и държавата”. Това заяви след регистрацията на листата в РИК водачът Красимир Дюлгеров.

Той посочи, че целта на Републиканци за България е да дадат сериозна заявка за участие в политическия живот, да постигнат по-добър резултат от предните избори и евентуално да имат представители в новия парламент. „Ще продължим да водим абсолютно чиста и прозрачна кампания, кампания на идеи и на решения. Участието ни в предизборната надпревара е с надеждата за едно по-добро утре на България”, каза още Дюлгеров.

Красимир Дюлгеров роден през 1975 г. Завършил е Езикова гимназия „Васил Карагьозов” – Ямбол, изучавал „Икономика и бизнес” в Нов Български Университет, гр. София. Развива частен бизнес в сферата на обувната промишленост. Владее писмено и говоримо английски и турски език. Семеен с три деца.

На второ място в листата е Диана Георгиева. След нея се нареждат Николай Вълев, Нася Атанасова, Даниела Михайлова. В листата има и три съвсем млади попълнения – Глориан Георгиев, Андриян Обретенов и Дилян Едрев.

Pin It on Pinterest