Костадин Костадинов: По-добре да умрем свободни, отколкото да живеем като роби

На 2 август 2014 г., Илинден, в първата българска столица Плиска се събрахме няколкостин българи, за да положим основите на Възраждане.

На 2 август 2014 г., Илинден, в първата българска столица Плиска се събрахме няколкостин българи, за да положим основите на Възраждане. На Илинден, в памет на Илинденското въстание, се състоя учредителният конгрес на организацията, която вече 7 години не спира да пише историята на съвременните български будители, възрожденци, бунтовници и революционери.

Такива сме ние, и продължаваме делото на нашите предшественици така, както са го правили те – с кама, револвер и библия. Готови сме да влезем в спор и битка с всеки, който застрашава бъдещето на нашето Отечество, и ако е по-силен и по-могъщ от нас, още по-добре. Защото колкото са повече враговете, толкова е повече славата.

Не се страхуваме да казваме истината и да се борим за правдата, дори и на 97% от избирателите лъжата да им харесва повече. Защото нямаме какво повече да губим – ако спечелим, България ще оцелее, ако загубим, поне ще сме загубили в бой, лице в лице срещу врага. Защото, както пишат нашите предци от Илинден 1903 г. – по-добре да умрем свободни, отколкото да живеем като роби.

За тези 7 години ние постигнахме много – в челен сблъсък с господарите на България, с непрекъснати кампании срещу нас и опити дори за физическо унищожаване на Възраждане. Но трябва да постигнем още много!!! Благодаря на всички наши членове и съмишленици – без вас ние нямаше да можем да постигнем нищо!

Борбата продължава!

Да живее България!

Pin It on Pinterest