Политика

Костадин Костадинов: Има натиск за изпращането на 200 български войници в Одеса, според наша информация 

Вчера председателят на „Възраждане“ беше в Пловдив, а днес предизбоната му обиколка продължава в Смолян

„Имаме информация, че 200 наши войници ще бъдат разположени в Одеска област, уж да пазят българите там. След като обаче върнат няколко от тях в ковчези, управляващите ще развихрят допълнително русофобската истерия у нас, но това може да ни вкара във война с Русия, за да може България да е следващата унищожена държва след Украйна. Единствният, който може да се противопостави на американците съм аз. Надявам се Доналд Тръмп да бъде избран отново за президент на САЩ, за да се постигне мир.“, каза пред журналисти председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов. 

Той добави, че „Възраждане“ може да преговаря с всички партии, освен с ДПС, които не са партия, а етнополитическа мафия. При разговорите обаче „Възраждане“ поставя пет основни теми: – референдум за запазване на българския лев, референдум за членството на Бългрия в НАТО, референдум за военната помощ за Украйна, предоговаряне на условията за членство на България в Европейския съюз и вдигане на санкциите срещу Руската федерация.

В брифинга участваха водачът на листата на политическата организация за 16 МИР в град Пловдив – Ангел Георгиев и общинският съветник Иван Пенков. 

Костадинов бе категоричен, че на предстоящите избори хората трябва да излязат да гласуват, защото само от тях зависи тяхното бъдеще.

„При голяма избирателна активност можем да бъдем и първа сила.“, добави той.

Водачът на листата на „Възраждане“ за 16 МИР Пловдив Ангел Георгиев каза, че целта е партията да излъчи трима народни представители от града.

„Можем да го постигнем. Големият проблем, който трябва да бъде решен в Пловдив, е прекъсването на корупцията на всички нива, задушаваща икономическото развитие на града. От дълги години ГЕРБ управляват тук и резултатите са видни. Пловдив се задъхва от презастрояване и транспортен хаос, без да се изграждат многоетажни паркинги. Голям е проблемът и с недостига на места в детските градини. Никой не разследва например къде потънаха 12 милиона лева за ремонта на Цар-Симеоновата  градина.“, добави Ангел Георгиев.

Днес предизборната обиколка на Костадинов продължава в град Смолян, където в 14:00 ч. ще се проведе пресконференция на „Възраждане“, а в 18:30  гражданите на Смолян ще имат взможност да се срещнат с Костадинов в Народно читалище „Христо Ботев 1871“ на адрес:  бул. България 78А (нов център)

„Възраждане“ е с бюлетина №12.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest