Политика

Костадин Костадинов: България се управлява некадърно и некомпетентно

Това е диктатура на глупостта.

Така Костадин Костадинов описа пред SafeNews действията на Кирил Петков, който е отказал да включи представители на “Възраждане” в комисия, която трябва да отиде ЕС.

“Кирил Петков, като председател на Комисията по въпросите на Европейския съюз, не е включил представители на “Възраждане” в делегация, която отива в Мадрид от името на Народното събрание. Мотивът му е, че ако ние отидем, ще бъдем пречка за членството на България в Шенген, което е изключително неадекватно изказване с оглед на това, че проблемите на България за Шенген идват от некадърната, некомпетентна и непрофесионална политика на правителството”, обясни той.

Той отбеляза, че мигранти продължават нелегално да минават през границата ни.

А на Кирил Петков трябва да се потърси наказателна отговорност

“Това лице, вместо да поеме политическа отговорност, да подаде оставка и да напусне парламента и политиката завинаги, си позволява да кадрува в българския парламент, при положение, че няма такива права.”

Според него невключването на представители на “Възраждане” представлява “диктатура на глупостта”.

Костадинов подчерта, че се иска оставката на цялото правителство. Според него генералните причини за ескалацията снощи е, че България се управлява “некадърно и некомпетентно”.

“Защо никой не постави въпроса за оставката на кмета на София”, пита той пред SafeNews. “Аз смятам, че е логично Васил Терзиев да си подаде оставката. Как така никой не го пита него?”

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest