Корнелия Нинова с емоционално обръщение към българските граждани

В навечерието на предстоящите редовни парламентарни избори, Председателят на БСП Корнелия Нинова изпрати видео-обръщение към жителите на 29-и МИР. В думите си тя подчерта, че България днес е на кръстопът, пред решаващия за посоката, в която ще продължи страната ни, момент.

Обръщайки се към избиратели и кандидати за народни представители от областта, Корнелия Нинова допълни: „Изработихме конкретна и справедлива програма за управление. Имаме план за всеки регион, с който да подобрим живота на хората, за да има сигурност, предвидимост и стабилност за всички.“

„Време е за справедлива промяна. Ние знаем как да възродим българската икономика, здравеопазването, образоването, земеделието, да повишим доходите, да запазим българската природа, да развиваме духовността, културата и спорта.“ – добави лидерът на партията, която 4 години е единствената опозиция в Парламента.

Г-жа Нинова изрази увереността в силите на всеки човек и семейство по пътя към преодоляване на страха и възстановяване на страната.

Емоционалното послание тя завърши с думите: „Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте!
Заедно, всички с гласа си можем да донесем промяната към по-добрo.
Кураж и на добър час.“

купуването и продаването на гласове е престъпление

Pin It on Pinterest